Jautājums tiesā: kāpēc Ušakova partiju Saskaņa pasaulē dēvē par prokremlisku un prokrievisku partiju?

2015.gada 9. jūnijā, Talsi -Rīga

Šodien Talsu rajona tiesā izskatīja partijas Saskaņa prasību pret  ziņu portālu TVNet un mani par to, ka manā viedokļu rakstā, mēs esot aizskāruši Saskaņa godu un cieņu, secinot, ka šai prokremliskajai partijai ar atbalstu Krievijas prezidenta Vladimira Putina stallī ir izdevies apvienot tos Latvijas iedzīvotājus, kas joprojām dzīvo pašizolācijas stāvoklī ar tā saucamo imigrantu sindromu, redzot un atbalstot Ušakova vadītajā partijā tās centienus iekļaut Latviju Putina Krievijas impērijas sastāvā.

Tiesas sēdē Ušakova partijas advokāts Mareks Šīrants mani pārsteidza ar vienu jautājumu: viņš brīnījās, kur es esot ņēmusi, ka ārzemju medijos partiju Saskaņa dēvē par prokremlisku un prokrievisku partiju?

Iesaku advokāta kungam atbildi uz šo jautājumu noskaidrot pašam,  ievadot Google vārdus Pro- Kremlin, pro-russian party Harmony un to pašu jebkurā citā Rietumu valodā, lai iegūtu atbildi uz man uzdoto jautājumu.

Tiesas spriedums šajā lietā  tiks paziņots 2015. gada 25. jūnijā. Par to informēšu šajā blogā.

Paldies visiem atbalstītājiem blogā, tvitera tīklā un uz vietas tiesā zālē par atbalstu vārda brīvībai Latvijā un žurnālistu tiesībām brīvi paust savu  viedokli.

Papildinformācija: Ušakovs kā Latvijas Janukovičs 

1 comments

Leave a Reply