Krievu raķetes šodien trāpa Poliju 

Šodien, ap četriem pēcpusdienā krievu raķetes trāpīja Polijas teritorijā, astoņus kilometrus no Ukrainas robežas. Polijas premjerministrs sasauca ārkārtas sapulci, bet mēs par to visu uzzinājām tikai pievakarē. Vai šī raķetes kļūdījās mērķa izvēlē jeb šis ir trešā pasaules kara sākums?  

Pirmā versija ir kļūda jeb sliktā krievu trāpīšanas precizitāte (AP). Paradoksāli, ka krievu raķete trāpījusi poļu traktoram. Vai S-300 vienmēr lido tik šķībi? Šajā laikā notika masīvs krievu uzbrukums Ukrainas pilsētām. Pie viena divas raķetes „aizmaldījās uz Ukrainu“?

Nedomāju gan, ka tā. 

Ja nu šī ir apzināta provokācija no krievu puses? Krievu propagandas mašīna jau sen apgalvo, ka šis karš neesot starp ukraiņiem un krieviem, bet gan starp Krieviju un NATO. Viņu aģitācijas izpratnē Kijiva ir tikai amerikāņu marionete. Vai kremlīniem traki gribas saķerties ar lielajiem puišiem jeb NATO? Beidzot sāk kautiņu?

Putins iespiests stūrī, Krievija vairs nespēj pavilkties zem rietumu spiediena, izejas nav. Ķīna nedraudzējas un ANO tikko paziņoja, ka Krievijai būs jāmaksā kara kontribūcija Ukrainai. Lavrovu Bali izsaldēja un viņš aizbēga uz mājām.

Ko teiks krievi?

Protams, ka stāstīs pasakas un vainīgie atkal skaitīsies ukraiņi. Sergejs Makarovs savus izdomājumus jau ir izstāstījis. Gaidīsim ko rādīs rītdiena.

Mieru, tikai mieru.  

1 comments

Leave a Reply